Schuifdeurkasten

Voor ieder interieur hebben wij een schuifdeurkast op maat. Van modern tot klassiek; je vindt het binnen ons ruime assortiment. Wij leveren maatwerk schuifdeuren met bijpassend kastinterieur in diverse prijsklassen. Uiteraard wordt alles bij jou thuis opgemeten en vakkundig gemonteerd. Voor elke wand en voor iedere hoek creëren wij de juiste kast. Kom naar de winkel voor onze 1001 mogelijkheden in maatwerk en bekijk direct jouw droomkast in een 3D-presentatie.


Schuifdeuren op maat

Zowel onze kasten als losse schuifdeuren worden standaard door ons op maat gemaakt en zijn daardoor bijna overal toe te passen. Denk ook eens aan een zolderkamer of slaapkamer met schuine wanden.

In onze uitgebreide collectie schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat stelt u zelf uw droomkast samen. Niet alleen in de slaap- en woonkamer, maar ook voor bijvoorbeeld de gang of bijkeuken zijn onze schuifdeurkasten uitermate geschikt. Of misschien kan die kleine kamer worden omgebouwd tot een inloopkast? Wij bieden alles op het gebied van bergruimte en organiseren!

Hieronder ziet u een enkele voorbeelden van onze schuifdeuren op maat. Uiteraard is onze collectie veel uitgebreider dan we hier kunnen tonen. Daarom nodige we u van harte uit in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

schuifdeur2  schuifdeur3

 


  • Categorieën